Stabiele Huisstijlbewaking

Een huisstijl ontwerpen en vaststellen is een interessant en leuk proces. Zorgen dat deze organisatiebreed correct wordt toegepast, geborgd en bewaakt is een heel ander hoofdstuk. Huisstijlbewaking is vaak een complex geheel waarin je te maken hebt met techniek, ingeburgerde gewoonten, vele stakeholders, beperkt budget, onoverzichtelijke werkstromen. Zit je met de handen in het haar omdat je niet weet waar je moet beginnen?

Vraag Orange Pepper je te helpen! Als full service aanbieder van huisstijlautomatisering leveren wij de juiste tools en services voor een optimale en stabiele huisstijlbewaking. Hulpmiddelen die zorgen dat jullie documenten van alle huisstijlkenmerken zijn voorzien. En die ook zijn ingericht om in te spelen op veranderingen door in- en externe factoren. Een fusie, nieuwe medewerkers, andere werkmethodes, een nieuwe vestiging, veranderende wetgeving hebben invloed op jullie uitingen en werkwijzen. Een goede en stabiele huisstijlbewaking maakt het gemakkelijk om hierop snel in te spelen in je uitingen.

Services die wij in combinatie met onze tools voor huisstijlbewaking bieden zijn onder andere:

  • Orange Pepper Keurmerk: Als je werkt met onze sjablonen dan geldt automatisch het Orange Pepper Keurmerk (OPK). Ieder jaar controleren we uw huisstijlpakket. Staat alles nog goed? Werken alle koppelingen nog? Moet er een update naar een nieuwe Windows/Word-versie gemaakt worden? Zijn alle organisatiegegevens nog actueel? Kortom: werkt alles nog naar tevredenheid?
  • Serviceovereenkomst: Bij Orange Pepper style heb je altijd een serviceovereenkomst met continue services en voordelen.

Graag adviseren wij je over de mogelijkheden voor huisstijlbewaking. Zodat iedereen steeds gemakkelijk en eenduidig met de huisstijl werkt en de professionele uitstraling van je organisatie gewaarborgd is. Neem daarvoor contact met ons op.