Maatwerk

Alle klanten van Orange Pepper krijgen maatwerk van ons. Zo zorgen we ervoor dat ons product optimaal aansluit bij de huisstijl en bedrijfsprocessen. Werkinstructies, templates of bouwblokken van Orange Pepper Style zijn dus altijd op maat gemaakt; het maatwerk zit hierbij in de vormgeving en configuratie.

Maatwerk-software gaat nog een stap verder: hierbij maken we software die helemaal op het bedrijf is afgestemd en daarmee uniek is én strategisch voordeel kan opleveren. Ook efficiencyverbetering is vaak een reden om maatwerksoftware te gebruiken.

We leveren maatwerk van klein tot groot, van minimale stukjes software tot complete systemen. Voorbeelden hiervan vind je hieronder, oplopend in omvang en/of complexiteit.

 

  • Koppeling van templates of Orange Pepper Style aan het klanten- en/of financiële systeem. Dit is meestal een kleine aanpassing waardoor gegevens automatisch uitgewisseld kunnen worden. Veel efficiënter dan overtypen en het vermindert de kans op fouten.
  • Automatisch bedrijfsgegevens invullen in je documenten vanuit SharePoint.
  • Gebruik van barcodescanners om gegevens in te lezen, die dan direct in je documenten ingevuld worden.
  • Inlezen van meet- of enquêtegegevens uit files die vervolgens verwerkt worden en in een (standaard) rapport worden ingelezen.
  • Automatische berekeningen (bijvoorbeeld in offertes of facturen).
  • Automatisch genereren van documenten uit andere documenten (bijvoorbeeld productievoorschriften uit offertes, (meet)rapporten uit productievoorschriften, facturen uit offertes en/of productievoorschriften).
  • Specifieke rapportage, kwaliteitsrapportage of mailings vanuit bedrijfsdatabases.
  • (Work)flowsystemen voor administratieve, commerciële, (technische) productie- of kwaliteitssystemen.

 

Dankzij jarenlange ervaring in softwareontwikkeling kunnen we je helpen in de meest uiteenlopende situaties en in combinatie met vrijwel alle bestaande systemen.

Maatwerksoftware is arbeidsintensief en daardoor soms prijzig. Orange Pepper maakt altijd eerst een degelijke analyse en specificatie, zodat je vooraf goed kunt beoordelen of de investering voor de organisatie de moeite waard is.

Is maatwerk het antwoord op de vragen in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We overleggen graag met je over de bijna onbeperkte mogelijkheden.