Templafy

Altijd alle actuele huisstijl-items onder handbereik

Templafy is een internationaal opererend bedrijf en het is tevens de naam van hun online tool, waarmee je heel eenvoudig je huisstijl-elementen beheert en onderhoudt: sjablonen, bouwstenen, logo’s, bedrijfsgegevens en -kleuren, afbeeldingen, voorbeeldslides, etc. Orange Pepper is implementatiepartner van Templafy: wij zorgen dat jouw huisstijl optimaal goed en gemakkelijk door iedereen toegepast kan worden.

In elk document en elke presentatie wordt de specifieke informatie automatisch op de juiste plaats ingevuld. Deze informatie is deels afhankelijk van jouw profiel (b.v. jouw naam en functie, de adresgegevens van jouw vestiging, het kleurenpalet van jouw divisie, het certificaat dat jouw bedrijf behaalde) en bevat deels gegevens die je als gebruiker zelf invult middels een vraagscherm (b.v. projectnummer, datum, klantnaam, etc.). Ook het wisselen van taal is een fluitje van een cent.

Templafy werkt op licentiebasis. Omdat deze cloud-gebaseerd is werk je altijd met de laatste versie van het tool en met de actuele versies van je sjablonen, logo’s, etc.

Orange Pepper legt de contacten voor een succesvolle technische implementatie en helpt je met een optimale inhoudelijke inrichting met alle gewenste items. En uiteraard kun je van ons praktische adviezen verwachten.

Jouw voordelen:

  • Gemak: totaal geen omkijken naar beheer en/of updates
  • Gebruiksvriendelijkheid: overzichtelijke vraagschermen
  • Onafhankelijkheid: zelf sjablonen maken en onderhouden
  • Flexibiliteit: zelf bepalen wie wat mag doen of zien
  • Innovatief: altijd meegroeiend met de trends op Office-gebied
  • Snel aan de slag: activeer de app in Word en klaar-is-Kees
  • Integratie: koppelingen met SharePoint, AFAS, SalesForce, Dynamics, etc. vraag naar de mogelijkheden!

 

Wil je meer informatie over Templafy? Neem dan contact met ons op of kijk alvast eens op www.templafy.com/nl.