Pluspunt

Mooie vormen en fraaie woorden hebben voor ons alleen betekenis als ze in het dagelijkse werk voor meerwaarde zorgen. Meerwaarde in de zin van herkenbaarheid, betrouwbaarheid, hogere productiviteit en lagere kosten. Daar is onze aanpak op gericht zodat al je mensen snel en zonder zorgen met hun documenten kunnen werken.

De pluspunten van de aanpak en tools van Orange Pepper zijn onder andere:

Herkenbaarheid
Als alle documenten, e-mails, presentaties e.d. voldoen aan de huisstijl draagt dat bij aan een professionele uitstraling. Eenduidigheid van alle uitingen zorgt voor een goede herkenbaarheid.

Efficiëntie
Tijdsbesparing is een belangrijk winstpunt. Met name voor gebruikers die dagelijks vele documenten produceren en onderhouden, maar ook voor de beheerder. Denk aan een wijziging van adres- of bankrekening, een extra locatie of de lancering van een nieuw merk. Denk bijvoorbeeld ook aan sales-mensen die goede en consistente offertes moeten samenstellen. Aanpassingen zijn eenvoudig te maken.
Een rekensommetje: stel dat elke medewerker per maand gemiddeld een half uur minder tijd hoeft te besteden aan het maken en onderhouden van documenten. Reken dat eens uit tegen jullie meest bescheiden (interne) uurtarief. Een gegeven om rekening mee te houden in je budget.
Wij durven overigens de stelling wel aan dat het gemiddeld een half uur of meer per WEEK aan efficiëntie oplevert.

Kostenreductie
Flexibiliteit onderbrengen in een systeem kan grote (inkoop)voordelen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan drukwerk en de logistiek die daarbij komt kijken.

Frustratiereductie
Stel je toch eens voor: documenten maken zonder zuchten en steunen.

Aanpak: doe alleen wat nodig is
De opbrengst zit ook in de aanpak: een gedegen voorbereiding zorgt ervoor dat je alleen datgene krijgt/doet/koopt wat je nodig hebt en wel op het juiste moment.