Ben

“Mijn toegevoegde waarde voor bedrijven is het inrichten van bedrijfs- en technische processen zodat ze optimaal correct, efficiënt en/of robuust zijn. Wat daarvan het belangrijkste is, bepaalt de klant. Hoe het ingericht gaat worden en waar de nadruk op ligt (procedures, hardware, software), bepalen we in overleg. Dat het werkt, daar zorg ik voor, al sinds 1977 voor grote en kleine bedrijven.”

Met een jarenlange ervaring in Software Engineering (alles wat met de ontwikkeling, testen en onderhouden van software te maken heeft) en daadwerkelijke ontwikkeling van hardware en software op de meest uiteenlopende gebieden is Ben een partner voor klanten bij efficiëntieverbetering en automatisering. Door de breedte in zijn werkgebied komt hij met soms verrassende oplossingen voor grote en kleine vraagstukken.
Bij de ontwikkeling van (software)systemen heeft hij altijd aandacht voor de correcte werking (uiteraard!) maar ook voor de invoering, testbaarheid en onderhoudbaarheid.
Hij woont in Best met zijn vriendin en drie honden en gaat graag en veel kamperen met zijn tent, honden en radioapparatuur, 12 maanden per jaar, weer of geen weer.

Ben rond Icon LinkedIn